Kontakt os på tlf. 

66 11 70 40

​Arbejdsområder

​​Som autoriseret el-installatør løser vi alle former for almindeligt elektrikerarbejde. Her på siden kan du læse mere om vores primære arbejdsområder.

Vi arbejder både for foreninger, erhverv og private samt i offentligt regi og har en del faste kunder såsom kommune, plejehjem, institutioner, diverse skoler og Odense Sport & Event.

Husinstallationer

Hos Sanderum El-Service laver vi husinstallationer for private kunder. Det kan være alt fra tilkobling af hårde hvidevarer over opsætning af lamper og til datainstallationer.

Energiforbedringer

Vi kan tilbyde at se nærmere på dine eller jeres installationer samt komme med et bud på, hvordan man kan optimere disse, så den nye løsning vil være mere strømbesparende

Nybyg eller renovering

Hos Sanderum El-Service har vi mangeårig erfaring med at trække ledninger samt lave kontakter i forbindelse med renoveringer eller nybyggeri. Vi tilbyder vores ekspertise som fagentreprenør og står herved for alle elinstallationer i forbindelse med opførelse af nye bygninger eller renoveringsarbejder.

Underleverandør

Vi står gerne for fagentreprisen på større projekter og deltager ofte, når vi indbydes i forbindelse med licitationer.

Kontakt os gerne på tlf. 66 11 70 40, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på netop din opgave – eller hvis du skulle have spørgsmål.

​Udfyld formularen, og vi vender tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ARBEJDSOMRÅDER

HVEM ER VI?

Sanderum El-Service

CVR: 15603402

KONTAKT OS