Kontakt os på tlf. 

66 11 70 40

​El service på Fyn

​Er du på udkig efter en veluddannet og autoriseret el-installatør på Fyn, der tilbyder solid og komplet el-service af dine el installationerne? Så kan du roligt indstille søgningen her.


Sanderum El-Service med base i Odense, nær Dalum, har med mangeårig erfaring inden for branchen specialiseret sig i el service af enhver bolig-installation.

Kvalitetsbevidst og serviceminded el service

​Med fokus på høj kvalitet og god service leverer vi el service, der dækker alle vores kunder ønsker og behov. Vores kundegruppe omfatter både private, erhverv og offentlige institutioner, og vi har således kompetencerne til at varetage både små og store opgaver i forbindelse med el service.


Vi løser dermed opgaver for en lang række forskellige kunder, og har i denne forbindelse også mange faste kunder, som vi udfører regelmæssig el service for. Det værende sig i forhold til ny-installationer samt reparationer.​

Kontakt os

​Har du brug for yderligere oplysninger om vores el service, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på samme, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 66 11 70 40 eller mail sand@sanderumel.dk.


Du kan også udfylde vores kontaktformular, som du finder her på siden.

​Udfyld formularen, og vi vender tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ARBEJDSOMRÅDER

HVEM ER VI?

Sanderum El-Service

CVR: 15603402

KONTAKT OS